Google Earth Find satellite images of any location. Discover cities and mountains with tours.

Google Earth  Find satellite images of any location. Discover cities and mountains with tours.

જાહેર અને મરજિયાત રજા લિસ્ટ 2022 ડાઉનલોડ કરવા અહીં ક્લિક કરો

Explore the whole world from above with satellite imagery and 3D terrain of the entire globe and 3D buildings in hundreds of cities around the world. Zoom to your house or anywhere else then dive in for a 360° perspective with Street View. See the world from a new point of view with Voyager, a collection of guided tours from BBC Earth, NASA, National Geographic, and more. And now, visualize the immersive maps and stories you’ve created with Google Earth on web on your mobile device.
An improved search experience now includes locations, suggested points of interest, data layers, and guided tours in Voyage
Google Earth  Find satellite images of any location. Discover cities and mountains with tours.
તમામ જિલ્લાઓના જાહેર રજા લિસ્ટ 2022

4.Porbandar
પોરબંદર જિલ્લાનું રજાઓનું લિસ્ટ 2022 ડાઉનલોડ કરો અહીં.

5.Patan
પાટણ જિલ્લાનું રજાઓનું લિસ્ટ 2022 ડાઉનલોડ કરો અહીં.

6.Narmada
નર્મદા જિલ્લાનું રજાઓનું લિસ્ટ 2022 ડાઉનલોડ કરો અહીં.

7.Jamnagar
જામનગર જિલ્લાનું રજાઓનું લિસ્ટ 2022 ડાઉનલોડ કરો અહીં.

8.Gandhinagar
ગાંધીનગર જિલ્લાનું રજાઓનું લિસ્ટ 2022 ડાઉનલોડ કરો અહીં.

9.Devbhumi Dwarka
દેવભૂમિ દ્વારકા જિલ્લાનું રજાઓનું લિસ્ટ 2022 ડાઉનલોડ કરો અહીં.

10.Dang
ડાંગ જિલ્લાનું રજાઓનું લિસ્ટ 2022 ડાઉનલોડ કરો અહીં 


15.Rajkot
રાજકોટ જિલ્લાનું રજાઓનું લિસ્ટ 2022 ડાઉનલોડ કરો અહીં

16.Mahesana
મહેસાણા જિલ્લાનું રજાઓનું લિસ્ટ 2022 ડાઉનલોડ કરો અહીં

17.Valsad
વલસાડ જિલ્લાનું રજાઓનું લિસ્ટ 2022 ડાઉનલોડ કરો અહીં

18.Kutch
કચ્છ જિલ્લાનું રજાઓનું લિસ્ટ 2022 ડાઉનલોડ કરો અહીં

19.Surendranagar
સુરેન્દ્રનગર જિલ્લાનું રજાઓનું લિસ્ટ 2022 ડાઉનલોડ કરો અહીં

20.Amreli
અમરેલી જિલ્લાનું રજાઓનું લિસ્ટ 2022 ડાઉનલોડ કરો અહીં

21.Junagadh
જુનાગઢ જિલ્લાનું રજાઓનું લિસ્ટ 2022 ડાઉનલોડ કરો અહીં

22.Gir Somnath
ગીર સોમનાથ જિલ્લાનું રજાઓનું લિસ્ટ 2022 ડાઉનલોડ કરો અહીં

23.Morbi
મોરબી જિલ્લાનું રજાઓનું લિસ્ટ 2022 ડાઉનલોડ કરો અહીં

24.Panchmahal
પંચમહાલ જિલ્લાનું રજાઓનું લિસ્ટ 2022 ડાઉનલોડ કરો અહીં 

25 Botad
બોટાદ જિલ્લાનું રજાઓનું લિસ્ટ 2022 ડાઉનલોડ કરો અહીં

26.Dahod
દાહોદ જિલ્લાનું રજાઓનું લિસ્ટ 2022 ડાઉનલોડ કરો અહીં

27.Mahisagar
મહીસાગર જિલ્લાનું રજાઓનું લિસ્ટ 2022 ડાઉનલોડ કરો અહીં

28.Surat
સુરત જિલ્લાનું રજાઓનું લિસ્ટ 2022 ડાઉનલોડ કરો અહીં

29.Banaskantha
બનાસકાંઠા જિલ્લાનું રજાઓનું લિસ્ટ 2022 ડાઉનલોડ કરો અહીં

30.Aravalli
અરવલ્લી જિલ્લાનું રજાઓનું લિસ્ટ 2022 ડાઉનલોડ કરો અહીં

31.Bharuch
ભરૂચ જિલ્લાનું રજાઓનું લિસ્ટ 2022 ડાઉનલોડ કરો અહીં

32.Kheda
ખેડા જિલ્લાનું રજાઓનું લિસ્ટ 2022 ડાઉનલોડ કરો અહીં.

Leave a Comment